Categories: Vijesti

by Bozidar

Share

Categories: Vijesti

objavio Bozidar

Podijeli na

Skupština Promotora kulturnih događaja ‘Gaj Laberije’ održana je četvrtak, 21. travnja u prostorijama NK ‘Tekstilac’ Sinj.

U nazočnosti velikog broja skupštinara predsjednik Udruge, Dejan Poljak iznio je godišnje izvješće o radu udruge u 2021. godini, plan rada i financijski plan za 2022. godinu.

Predsjednik Nadzornog odbora, Josip Bilonić dao je izvješće u kojem navodi da je Udruga poslovala u skladu sa statutom Udruge i prema zakonu o udrugama. Iznio je presjek financijskog stanja Udruge za razdoblje od 01. siječnja do 31. prosinca 2021. godine.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane skupštinara.

‘U 2022. godini nastavljamo s bogatom paletom programa vezanim za promoviranje stele Gaja Laberija. Možemo zasigurno utvrditi da smo sa dosadašnjim radom upoznali široku javnost sa svim relevantnim činjenicama o kulturološkom fenomenu spomenika Gaja Laberija i njegovom legendom’, rekao je predsjednik Udruge, Dejan Poljak.

Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Sinja na svojim stranicama najavile su ovogodišnje Dane antike ‘Utakmicu Delmata i Rimljana’ koji će biti upriličeni u nedjelju, 31. srpnja 2022. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana.

‘Manifestacija doprinosi turističkoj ponudi ne samo grada Sinja već turističkoj ponudi Splitsko dalmatinske županije i Republike Hrvatske. Zasigurno će doći i vrijeme kada ćemo se turistički pozicionirati u svijetu kao kolijevka nogometa’ – poručio je Poljak.

Povezane objave

Sve objave
 • Hrvatska Turistička zajednica na svojim web stranicama Croatia.hr pod Najbolje od nadolazećih događanja Dan antike “Utakmicu Delmata i Rimljana” uvrstila […]

  Detaljnije
 • U petak, 05.01.2024. godine udruga PKD “Gaj Laberije” uprizorila je Živi muzej na Trgu dr. Franje Tuđmana od 18:00 do […]

  Detaljnije
 • U organizaciji Općine Dugopolje, TZ općine Dugopolje i udruge Dar iz Dugopolja dana 23. prosinca 2023. godine, organiziran je Advent […]

  Detaljnije
 • Povijesna postrojba iz Sinja, kao pridruženi član Saveza povijesnih postrojbi Hrvatske vojske, sudjelovala je u koloni sjećanja u Škabrnji, na […]

  Detaljnije