Održana redovna skupština Udruge PKD ‘Gaj Laberije’

Jučer, 7. ožujka u vijećnici Grada Sinja održana je redovna godišnja skupština Udruge PKD ‘Gaj Laberije’.

Predsjednik Udruge ‘Gaj Laberije’ Dejan Poljak iznio je godišnje izvješće o radu Udruge za 2018. godinu i plan rada za 2019. godinu.

Predsjednik Nadzornog odbora s članovima odbora, utvrdio je u svom izvješću da je Udruga poslovala u skladu sa statutom Udruge i prema Zakonu o udrugama. Iznio je presjek financijskog stanja Udruge za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine.

Predsjednik Dejan Poljak kazao je kako će u 2019. godini nastavit s bogatom paletom programa vezanim za promoviranje stele Gaja Laberija.

‘Možemo zasigurno utvrditi da smo sa dosadašnjim radom upoznali široku javnost sa svim relevantnim činjenicama o kulturološkom fenomenu spomenika Gaja Laberija i njegovom legendom. Naše djelovanje odnosit će se i dalje na opće dobro naše lokalne zajednice. Naglasak na uspješnost rada udruge u 2018. je da je manifestaciju u Sinju otvorio izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i da je Hrvatska turistička zajednica na svojim web stranicama objavila najavu Utakmice Dalmata i Rimljana kao važno događanje za Republiku Hrvatsku. A 2019. godina je posebno obilježena jer smo projekt Multimedijalni centar Gaj Laberije prezentirali ispred Državnog tajnika Tončija Glavine, Vesne Rajković Načelnice sektora pri Ministarstvu turizma i Slavije Jačan Obratov direktorice Sektora za sustav TZ i razvoj novih proizvoda s kojima ćemo provesti konkretne mjere u realizaciji projekta s metodologijom Hrvatska kolijevka nogometa’, kazao je predsjednik Poljak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *